Randomly

Posted: April 2, 2009 in Frenz, My Lurve eEe, My Wedding, Work

Salam..

Weeehooo..

Owhoho.. Lately ni aku da malas nak update slalu.. Bila sempat jea aku akan update.. Lgpun, skrg ni aku sgt2 bz di office.. Many things to settle down b4 i quit.. Nak clear all da drawings.. nak set up balik drawings yg tinggal.. Nak hands over all diz things to Kak Rosni.. Eishh.. Byk kerja aku sbnrnya..

1st, hari ni da 2 April 2009.. Kalau tgk pd Ticker kat tepi tu, de lg 2 bln jea yg tinggal.. Means, da tak lama laa.. Seram2 sejuk bdn aku bila fikirkan date yg makin dekat ni.. Hehehe.. Tp alhamdulillah.. Semua brg2 utk membuat hantaran da selesai di beli.. Tinggal yg perlu di beli masa da dekat2 hari nikah nanti.. Such as fruitz, chocs n cake.. N semalam, mission utk membeli kasut My eEe, done!! Nasib baik laa kasut design yg mcm beliau nak tu de.. Kalau tak, jenuh gak nak ke Sogo lg.. So, next mission will be Cincin Nikah.. Eishh!! Bila lg Pak Habib Jewels nak buat SALE mcm hari tu.. Terkilan gak sbb tak dpt nak beli time tu.. Sbb duit tgh kering mcm kat pdg Sahara.. Hehehe..

2nd, since My Mom takde, semua kerja2 rumah aku laa yg handle.. Semalam aku buat operasi membersihkan rumah *da brape ari x kemas woo!!*.. Gila punya penat jdnya.. Dr sapu sampah, basuh lantai, basuh baju, sidai baju, siram bunga, basuh pinggan.. Pergh!! Aku sgt penat.. N My eEe hanya jd PEMERHATI tegar sambil men’touch-up‘ kereta beliau.. Ciss!! Bknnya nak tlg aku.. HUHHH!! Nasib baik laa dia bg ayat terangsangperangsang kat aku..Sejuk hati.. Hahaha.. So, disebabkan aku yg rajin semalam, My eEe pun dgn baik hatinya nak belanja aku tgk muvie.. Tp syg seribu kali syg!! Takde muvie yg perkenan di hati aku.. As pertukaran, aku suruh dia belanja makan jea sambil borak3 n bincang3 tentang Our ‘Majlis’.. Hehehe..

3rd, esok aku akan ke PJ.. Main Office TEPSCO ada buat special farewell 4 me.. Waaa!! Seronok bangat!! Tp tak tau lg diorg buat di mana.. Juz wait 4 tomorrow.. Tak lama da.. Mmg best laa diorg ni semua.. Last month da buat farewell gak *tp 4 Site Office jea*.. Pastu dpt Jam dr Kugo-san.. Ni nak buat farewell lg.. Best sgt!! So, to My eEe, sorry tak dpt nak teman lunch time esok.. Jgn lupa g Solat Jumaat haa!! *Gedix Fyda!!* Hahaha..

4th.. I’m happy now!! Coz aku da ada ramai blogger frenz which is Bride-To-Be juz like me *sila rujuk list link di tepi*.. Byk info2 dr diorg ttg Hari Bahagia diorg semua.. Ramai antara diorg yg bakal menamatkan zaman2 bujang mereka same month wif me.. So, info2 diorg sgt2 berguna pd aku.. Thanx to all dear.. Nak sgt jumpa dgn anda2 semua.. Hope our friendship last forever even till da ada anak cucu sekalipun..😀

Last but not least, diz weekend aku de appoinment lg wif Kak Jaja *mak andam ku*.. Nak clearkan everything.. So, aku akan update bila kepala aku sudah mahu pecah.. Hehehe..  

Till then.. See ya!!😉

Comments
  1. anil says:

    ahakk…pening kan..cam byk bnde nak pk dlm mase yg singkt ni..anyway gudluck…habib bkn ade sale slalu ke? try jengah lgi dan lgi… ;D

  2. fydaeee86 says:

    yup3..
    skrg ni habib de sale lg..
    hehehehe..

  3. fatrina says:

    salam singgah.. jmp dis blogtyme search wedding cheklist.. n nk mintak copy checklist tu nnt.. huh… cik fydaeee keje ngn kdn ek..? penah keje kat kdn putrajaya ke?

  4. fydaeee86 says:

    salam..
    yea2..
    jemput singgah cik fatrina..
    copy laa..
    itz very useful..😀
    btw, i baru jea keje dgn kdn..
    tp under AADK..
    x penah lg laa keje kat putrajaya..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s