Motif??

Posted: March 30, 2009 in Jalan-Jalan, Merapu, My Lurve eEe, My Wedding, Vacation

Salam..

Weehoooo..

Apa motif entry kali ni?? X tau laa.. Tp rasa mcm byk benda je yg di kongsikan.. Hehehe..

Btw, b4 start mumbling ere, saya nak ucapkan Selamat Bertukar Tempat Kerja utk Abg Safrizal.. Dia di transfer ke Main Office TEPSCO di PJ.. Sempat laa saya dgn Kak Ros treat him wif ABC n lepak2 last Friday.. Hope dia enjoy kat sana..ūüėÄ *Abg. Shah!!¬†Jgn lupa rindu kat Fyda tau..¬†hahaha..*

Hari¬†Jumaat mlm Sabtu, saya di beri bilik percuma¬†di Corus Paradise Resort oleh TEPSCO.. Best sgt..¬†Dpt spend time di¬†apartment 2 bilik *normal cost¬†= RM280/nite*¬†selama 3¬†hari 2 mlm.. Even saya lepak sorg2 jea, tp tetap sgt best.. Yea laa, siapa yg nak bg free accomodation mcm tu kan.. Nak harap pergi menginap dgn duit sendiri, baik saya simpan utk ‘Majlis’ saya nanti.. Hehehe..

Hari Sabtu, afta My eEe habis kerja, kami meneruskan misi utk ‘Majlis’ kami.. Our 1st desti, Butik Kak Jaja.. Do some payment.. 2nd desti, Kedai Perabot KK.. Do some payment n deal wif da boss when they will send da Bedroom Set to My house.. 3rd desti, kami pergi ke Nilai 3.. Looking 4 Telekung, Al-Quran n¬†Rehal.. Done 4 hantaran!! Di Nilai 3, sgt susah nak mencari Al-Quran.. All da way kami di sana, hanya 1 kedai jea yg kami jumpa menjual Al-Quran.. So, kami x dpt utk buat pilihan.. Beli jea yg kami jumpa..But luckily, Al-Quran yg kami beli, sgt OK.. n¬†saya sempat membeli tudung utk Majlis Nikah *sgt gembira sbb malas nak cari kat tempat lain*.. n also, VIP Gift during Majlis Nikah.. Thanx to ThankQ Wholesaler.. Sbb sale anda sgt best!! Saya dpt beli paper bag, deco towel, rotten boxes 4 candy, Towel 4 hantaran, n other small2 thing dgn harga less than rm200.. Hehehe.. Tp mission utk mencari Cadar utk My eEe x berjaya.. Sgt x byk pilihan di sana.. n masa yg sgt x byk.. Hehehe.. Our last desti, at nite, kami ke Casa Moda Seremban 2.. SALE!!! Afta get confirmation from My Sister, so, i’ve decide to buy our family outfit @ Casa Moda.. Sgt best sbb sgt murah.. Sale laa katakan.. Hehehe.. Finally, hari Sabtu tu, saya booking dulu kain2 tersebut *sbb diorg nak ptg2 dulu kain tu*.. So, smlm baru saya pergi ambil all da kain2 b4 ke HKL..

On Sunday, afta ambil all da kain2,¬†saya n My eEe, terus ke HKL.. melawat My FFIL.. At nite,¬†dr HKL, kami ke Sogo.. Survey kasut utk My eEe.. OMG!! My eEe sgt cerewet nak m’beli kasut..¬†Dah jumpa sepasang kasut yg¬†OK, tp dia still x nak beli dulu.. Means,¬†nak survey kat tempat lain lah tu.. *Adoii syg..¬†Susahnya nak cari kasut¬†anda..* Hehehe.. Oleh sbb¬†My eEe x nak beli kasut tu, saya yg¬†sempat menyambar 1 handbag.. *Thanx abg sbb belikan Me!!*¬†Dr Sogo, kami ke¬†Downtown Cheras.. Juz wasting our time together.. N jumpa My eEe’s frenz, Perut.. Thanx to My eEe again coz belikan Me T-shirt n Glassess baru..¬†Sgt gembira dpt¬†brg2 free.. Hahaha..

N then, terus balik rumah dgn hati yg sgt gembira n bdn yg sgt¬†letih.. Sampaikan nak pergi kerja pg td pun x¬†larat *t’paksa amik half day off*.. Hahaha..

Last but not least, afta diz, kami nak teruskan survey kasut utk My eEe.. n looking 4 Our Cincin Nikah.. Hope dpt settlekan A.S.A.P..

 Ok laa, till da next entry..

Comments
  1. nano says:

    hep !
    sorg lg bride to be..
    slm kenal..
    wahh byk dah preparation die yg da siap..
    jeles ni..
    hehe

    btw, blog kiter private tao..
    kalau nk msuk bg email kūüėČ
    daaa..

  2. fydaeee86 says:

    hyee nano..
    yup3..
    kite pn bride-to-be gak..
    ni tgh pecah2kan otak wat preparation..
    hehehe..

    meh3..
    add kite ekk..
    ni email kite..
    misz_fyda56@yahoo.comūüėÄ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s