Gud Bye

Posted: March 20, 2009 in Feels, Jalan-Jalan, Muvie, Work

Salam..

Weeehooooo..

Wut a wonderfull 2day.. hari ni aku nak cerita pasal apa yea?? *guna ayat skema lg ke?* hmm.. Since im goin to leave diz company, last Thursday we r having some lunch treat organized by TEPSCO for who’s leaving diz company.. diz Farewell Ceremony are celebrate for Watanabe-san *goin back to Japan – back 4 gud*, Wan-san *end of contract*, Abg Shah *will transfer to PJ*, Kak Maz *end of contract* n Me *???*.. waa!! Many people will leave diz company by diz month n next month.. So, bye3 TEPSCO.. Frankly speaking, i feel so sad to leave diz company.. Wif da best boss, clean n clear environment, other staff with lots of love.. So many memories during im working wif all of them.. Sweet memories, bad memories, all in 1.. n a lot of experiences i’ve gained ere.. n honestly, i think im not ready to leave diz company.. but, i’ve to realize dat, i need to choose only 1 from 2.. During da ceremony, me n others were treated wif Rice, Fried Rice, Fried Noodle, Siakap 3 Rasa, Black Pepper Beef, Fried Baby Kailan, Butter Prawn n Cendol wif Fruitz as desert.. So, all of us, ate as much as we can *best gle!!*.. Thanx 2 TEPSCO 4 da ceremony.. n Thanx 4 da gift.. I love u all Guyz..

Ok3.. cukup lah rasanya nak cerita sedih2 ni.. N now, aku masih dlm clearence process.. yg x tahu bila nak siapnya.. Sampaikan skrg ni, aku terpaksa mengerah tenaga2 abg2 Driver company ni utk tlg aku.. Nasib baik laa mereka2 ini sgt prihatin ingin membantu.. Thanx Abg Mat n Abg Shah.. Tp, tgh aku hangat2 buat kerja smlm, tiba2 ada seorang minah kat YM list aku telah mencetuskan insiden yg amat menyakitkan hati.. @ kata nama lainnya, cubaan utk meruntuhkan @ merosakkan hbgn aku dgn My eEe.. Alhamdulillah, cubaan tersebut x berjaya!!!!!! *syukur gak even aku marah sgt3!!!* huhuhu..

Last nite, aku n My eEe g ke Jusco Seremban 2.. dgn niat nak tgk muvie *+ nak mnyejukkan hati yg hangat*.. Sampai sana terus ke counter, tgk list.. tp almost semua muvie kami da tgk.. so, have no choice, kami melayan muvie, Sayang.. U Can Dance.. Woooo!! da WORST muvie i’ve seen eva.. dgn plot yg slow, pelakon2 yg mcm x pandai nak berlakon, asyik ulang scene yg sama n mcm2 lg.. eishh!! TAK BEST LANGSUNG!! siapa2 yg ada hajat nak tgk muvie tu, batalkan laa niat anda.. bukan x mahu menyokong filem2 tempatan.. tp wat rugi membazir rm9 utk muvie mcm tu.. Rasanya, drama kat TV lebih berkualiti dr muvie tu.. so, kalau nak tgk sgt, tggu laa cerita tu keluar d Astro.. huhuhu..

Ok laa.. ckup laa aku membebel hari ni.. da panjang sgt da ni.. next post will b cerita2 hangat jea.. hehehehe..

 C u then.. tata~~

Comments
  1. aien says:

    huermm..bestnye makan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s