Bawalah Ku Terbang

Posted: March 13, 2009 in Jalan-Jalan, My Wedding, Vacation, Work

Salam..

Weeehoooo..

Kamu.. Yg bawa ku terbang.. Kamu lah jua yg membawa cinta.. lalala..

Hahaha.. ari ni aku bkn nak bg lirik lagu okay.. tp aku nak cte ttg ‘Now Everyone Can Fly = Air Asia’.. hehehe.. smlm, dlm bz2 aku wat keje.. t’tbe aku t’ingat pesanan salah sorg blogger ni.. dia pesan g laa booking flight smntra tiket rm1 *credit 2 dayu*.. Air Asia Promo 4 diz month kot.. booking on March, but fly starting June – ???.. .. so, memandang kan masa 2 aku da double *x single lg laa*, aku pun t’pk nak book gak.. so, aku pun bkak laa website Air Asia.. survey pnye survey.. aku try laa nak book.. so, aku pilih g Langkawi on diz July.. yup3.. mmg ticket fee only rm1/person woo!! gle murah.. so, aku booking laa utk 2 persons *aku n My eEe*, 2 ways.. juz imagine, utk 2 org, g n balik, harga less than rm200 *ni t’masuk tax n other fee*.. best nye!!! so, dgn smngt yg waja, aku pun trus laa confirm booking tu.. skrg, aku da dpt pun flight itinery.. means mmg da confirm laa tu.. n duet da pun d deduct dr M*st*rc*rd aku.. hehehe.. skrg juz tggu masa nak terbang.. bak kata Air Asia, ‘Now, Everyone Can Fly’.. :D

Aku skrg ni, mmg bz sgt2 *ni pun curi2 masa nak update blog*.. sampai kan otak aku ni tiap2 ari penat yg amat.. n byk benda yg perlu d pk kan.. dr hal keje, family sampai laa kawen.. sampaikan, aku nak g tempah baju nikah n nak g tempah kad kawen pun asik t’gendala jea.. hope diz weekend aku x kena keje.. da laa 1 of My Cousin kawen.. x kan nak escape.. kang time aku kawen, diorg pakat2 x mo dtg lak.. hehehe.. ni nak g cari wedding present pun x b’kesempatan lg.. on Sunday lak, nak kena g Johor.. Cousin My eEe lak  yg kawen.. eishh!! sume nak kawen time yg same.. mau t’belah gak bdn aku ni.. hahaha.. tp x sure lg g ke x.. coz My eEe’s Father still lemah.. still admitted kat HKL.. so, mcm mana nak g kan.. huhuhu..

Yg pasti, ptg ni aku kena btol2 concentrate on my Job.. diz monday da nak kena clear sume.. ni pun de byk lg nak hadap.. adoiii.. saket jiwa aku.. sib baek laa Kak Ros byk tlg aku.. kalau x, sbln pun lom tentu settle keje aku ni.. so far, da 60% clear.. so, ptg ni btol2 kena kerah tenaga aku yg tinggal ciput ni.. Sabar Fyda.. InsyaAllah sumenye akan siap.. eheksss..

Ok laa.. ckup laa utk ari ni.. nnti aku sambung lg.. next post aku nak cte lg ttg preparation ‘Majlis’ aku..

Last but not least, Happy Friday.. Renung2 kan.. n slamat b’amal..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s