Week-end Suffer

Posted: March 10, 2009 in Familia, Jalan-Jalan, My Wedding

Salam..

Weeeehooo..

Happy Tuesday all.. hehehe.. mcm best jea ari ni.. tp x best pun.. keje melambak kat offc ni.. tp since mornin lom usik 1 keje pun.. mood x sampai lg kot.. penangan 3 ari cuti*tak cuti 3 ari pun, sbb aku kena keje gak*.. hehe..

So, ari Sabtu*de planning dgn Sum1, tp t’paksa cancelled sbb aku keje..tension!!* , aku plan lak dgn My eEe, pas keje *nak lupakan hal keje*, aku nak g tempah kad kawen.. yea laa.. bkn lama lg pun kan.. so, de laa yg bsing2 tnya nape x tempah lg.. so, dgn semangat yg b’kobar2 la ktorg nak g.. tup2, ble da gerak, baru sampai kat Lukut, baru aku t’ingat, add kedai2 tu sume, t’tggal kat offc.. adoii.. m’amok sakan My eEe.. tp bese laa.. aku mesti wat muka seposen jea.. hahaha.. trus laa ktorg ubah destinasi ke Sogo.. cari brg2 hantaran yg masih x ckup.. d sbbkan byk brg nak beli, aku telah b’jaya m’buat Sogo Card.. n hasil m’buang duet dat day, aku dpt Splendour Gift n Cosmetic Coupon @ Sogo.. so, sape2 nak kawen @ rajin shoppin, g laa wat Sogo Card.. ley dpt mcm2 *tp koyak rabak laa duet..* hehehe.. tp x pe.. yg penting, brg2 hantaran aku, almost done.. pasal deco2 utk hantaran, aku tempah kat akak ipar My eEe jea.. *so, free of charge jea laa*.. hehehe.. x sempat laa nak wat.. n aku bkn nye creative sgt nak wat sendiri.. hikhik.. dr Sogo aku g jalan2 cari makan kat Kg. Medan KL.. My eEe kata Char Kuey Teow kat ctu sedap *mmg sedap pun*.. so, aku pun layan jea laa.. but sorry 2 Pink.. x sempat laa nak jmpa.. aku rushing nak g Cheras lak.. My eEe jmpa kwn2 dia masa Poly dlu.. so, pastu, nak m’abiskan masa, ktorg g laa cuci2 mata kat downtown Cheras.. sampai umah pun da pg.. de laa incident2 yg x best.. tp x mo laa cte.. x best.. hehehe..

Ahad aku, jd penghuni umah tegar.. patutnye de planning nak g Nilai 3.. nak cari langsir umah wif My Cousin.. tp de hal2 yg x dpt nak d elakkan.. t’paksa laa d tangguhkan.. so, aku juz g melawat My Niece kat Cyberjaya.. bestnye skolah dia.. facilities tip top.. asrama superb.. so, mmg syiok woo!! b’tuah gle student2 kat ctu..😉 On top of dat, My Future-Father-In-Law t’tbe masok hospital.. suspected demam paru2 b’kuman.. n semput.. dr hospital PD, now transfered to hospital Kuala Lumpur..

Isnin.. Cuti Maulidur Rasul.. aku juz g melawat My-Future-Father-In-Law *b4 transfered to HKL*.. ptg tu, aku, My eEe, My Mom n My Cousin, g Nilai Square, cari langsir umah aku.. abis duet My Mom n My Cousin bayar duet langsir.. unexpected btol harga langsir tu.. huhuhu.. pastu g Nilai 3 lak, saje jalan2.. sempat sambar sumtin lg.. hehehe.. balik dr ctu, ktorg g makan kat Mantin.. Samina Seafood.. mmg best, byk n murah.. menu yg super byk, tp kurg dr rm50.. aku mampu t’senyum kenyang.. hehehe.. balik tu, trus aku g tgk My eEe’s Father, pas dpt tau akan d transfered ke HKL.. sedey sgt.. keadaan Abah sgt lemah.. sayu hati aku tgk keadaan Abah.. n wat aku lg sayu ble tgk keadaan Mak, Kak Ani n Kak Shidah yg t’lalu sedey.. aku hnya mampu doakan yg t’baek buat Abah..

So, ari ni aku nak amik half-day *amik kesempatan sbb bos x de*.. hehehe.. sbb nak g HKL n next nak g umah My Luvly Sis.. Thanx to My Sis sbb nak bg aku SUMTIN yg aku nak kan dr dlu lg scra PERCUMA.. Thanx Kak Lang.. Luv u laa.. hehehe..

So, skrg aku nak balik, tuka baju n siap2.. n terus g jea.. sbb kalau lambat2 takot Kl tu jammed.. sbb KL mmg t’kenal dgn jammed nye.. huhuhu.. 

So, till then, c u all.. renung2kan.. n selamat b’amal.. *meriah post kali ni sbb byk kaler2*.. hehehe..

Tata~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s