Complicated

Posted: March 3, 2009 in Familia, Feels, Jalan-Jalan, My Wedding

Salam..

Weeehoooo..

Ari ni nak cte pasal pe ekk.. tgk tajuk pun semacam jea.. tp pe yg complicated nye kan.. act, lately, byk sgt hal yg semak2 dlm pale aku ni.. n make everything in my life so complicated..

Since My Mom lom balik dr Shah Alam.. aku mmg x lekat kat umah laa.. balik jea keje, mandi2, solat siap2, siap, trus kua dgn My eEe.. aku mmg malas nak dok umah sorg2 time My Mom x de.. g tgk muvie, makan2, lepak *sumenye m’buang masa+duet* .. hehehe..

Muvie2 yg aku layan 3-4 ari ni..

  • kat MBO Cineplex Terminal 2, Bride Wars *da meaning of friendship* .. 
  • pastu, aku layan Sex Drive *dun worry.. x de unsur2 sex pun.. but seriously a funny muvie*.. 
  • last but not least kat GSC Terminal 1, Street Fighter – The Legend of Chun-Li *full wif xtion.. cutenye Kristin Kreuk dlm muvie ni*..

Last Jumaat mlm, Lynda teman aku kat umah*pnat pujuk woo!!*.. best gle lepak *da lama x spend time dgn dia*.. lepak2 tgk Raja Lawak *bengang LnJ t’kua, mencik amir*.. mkn kepci.. abis RJ, g minom lak.. balik umah kul 4 pg.. next mornin*x mornin pun, bgn lambat* , g brunch kat da store.. lepak kat cc .. lepak tepi pantai laa..pastu, sempat lg g saloon.. hahaha.. mlm pun aku sempat kacau Lynda datink2*sorry incik H***** .. n g makan kat Telok Kemang.. member2 My eEe pun de *x ley mention nama, kang de lak yg majok2*.. wakakaka.. so, credit to Lynda coz jd peneman aku yg plg setia.. 

Tp dlm senang2 hati aku tu, de gak yg wat pale aku sesak.. bout ‘Majlis’ aku.. since de bantahan keras dgn tarikh2 yg aku n My eEe pilih.. so, nampaknye, akan de tarikh ‘baru’.. mgkn cepat, n mgkn gak lambat.. agak mendadak.. de yg nak tarikh tu, de yg nak tarikh ni, sume de reason sendiri.. My eEe pun da tension2.. n this is very2 complicated n semak2kan otak aku.. last minute decision owez makes me sick!!  dgn preparation yg agak slow ni, ktorg kena make it faster.. so, next post, akan byk cte2 ttg preparation ‘Majlis’ aku laa.. credit to cik Tepung Pelita n cik Dayuyuna coz byk beri aku ilham in preparation 4 My ‘Majlis’..😀

Last but not least, sume yg t’jd pasti de hikmahnye.. so, renung2kan laa.. n selamat b’amal..😉

*sowie to Sum1, bz sgt2 lately shgga jarang contact2.. xlupa pun tau.. jgn amik hati yea*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s