Relax~~

Posted: February 26, 2009 in Feels, Merapu, Work

Salam..

Weehooooo..

D pagi yg mendung.. sambil melihat air laut yg  sedang pasang.. tenang jea aku kat office.. d tambah dgn segala report yg aku kena wat da siap n perfect.. n d submit dgn jayanye.. aku dlm keadaan yg t’amat lega sgt.. n relax.. since last week aku b’kerja keras nak siap kan report2 tu sume.. dgn bos yg very fussy.. mnyebabkan aku t’amat laa tension.. n now, afta all finished, relax.. but im proud of my self.. coz i did all da reports by my own.. real superb laa babe.. *puji diri sendiri.. nak tggu org puji x denye* hehehe..

Last nite aku da start tinggal sorg.. My Mom da g Shah Alam ptg smlm dgn My Sis.. mlm td aku malas nak tumpang2 umah org.. tawakal jea dok umah.. even, aku mmg takot pun.. tp sumbat telinga dgn earphone, psg lagu kuat2, tdo.. settle.. hehehe.. sib baek laa aku ni jenis senang nak lelap.. kalau x, payah gak kot.. hehehe..so far, last nite, x de pape yg b’laku.. so, ok laa..😀

So, datz enuf 4 diz mornin.. aku nak smbg g m’hayati keadaan laut yg tenang pg ni.. hehehe.. ;)  

*I Miss Sum1*

Comments
  1. azmi says:

    ko keje kat mane?…cam best jer ade laut2…hehe….
    bek2..takut orng yang lalu blakang umah tuh lalu…huhu…takut….

  2. fydaeee86 says:

    aku keje kat Power Station TNB..
    kat PD ni laa..
    mmg kat tepi laut pun..
    blkg opis trus nampak laut..
    best wooo!!
    hehehe..

    uiksss!!
    ko ni..
    jgn arr ckp mcm 2..
    seram!!
    harap2 x de laa..
    amin..😀

  3. dayu says:

    report sudah siap dan perfect??
    bestnya..
    mine??
    ni tgh perah otak, bku dah bertimbun2 depan mata
    reference melambak
    menyiapkan technical report sgt leceh
    boss pulak adalah sgt fussy..

    ngan design lagi..
    mati lah saya
    petang ni nak present kat boss
    next week nak present kat JKR daerah..
    aiyyaaa…

    *sori terbebel lelebih lak*

  4. fydaeee86 says:

    alhamdulillah..
    siap dgn perfect..
    2 minggu m’hadapkan report2 tu jea..
    mula2 byk gak cacatnye..
    tp my boss very perfectionist..
    kena laa wat yg t’baek..
    so, ble da settle, best yg amat..
    hehehe..

    awak jgn tension2 tau..
    nak hadap sume2 tu mmg saket pale, tp ble da siap, awak akan rasa heaven sgt tau..
    i wish u all da best k cik dayu..
    cheer up~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s