:D

Posted: February 16, 2009 in Jalan-Jalan, Merapu

Salam..

Weeeehooo..

Slmt kembali b’keje pd mereka yg b’keje.. betapa malasnye aku pg ni.. pg td nak bgn g keje, mcm x ley bkak mata ni.. huhuhu.. mggu ni mggu yg bz utk aku kot.. tp rasanye, every weekend aku bz.. hehehe..

Dr ari Jumaat aku bz2 sbnrnye.. tp x tau laa bz pe nye.. hehehehe.. Ari Jumaat ari 2, office aku ni de Farewell Ceremony 4 En. Rohaidi n En. Md. Nor.. Both of them da d transfer ke HQ TNB d PJ.. waaa.. da kurg geng2 org kayes kat office aku ni.. hehehe.. At da same ceremony, de gak majlis pnyampaian hadiah utk Abg. Azrul 4 his new born baby boy.. n also Birthday Party 4 En. Farosham 34th birthday.. makan besar ktorg ari Jumaat tu.. more than 10 menus 4 Lunch yg diorg sediakan.. mmg best bangat..🙂

Ari Sabtu, x de laa yg menarik sgt.. pg tu aku juz drive 2 JJ S’ban2 n met Sum1.. juz jalan2 n g tgk muvie.. Pink Panther 2.. mmg best n funny.. lg2 dgn gelagat Insp. Clouseau n Ponto.. even aku x penah tgh Pink Panther part 1, tp yg part 2 ni pun da ley wat aku gelak.. hehehehe.. mlm nye aku g tgk Midnite Muvie – Geng Upin & Ipin lak wif My eEe.. ni pun lawak gak even aku sampai t’tdo2 tp aku ley dgr 1 panggung dok t’gelak2.. aku d bwh pengaruh dadah*ubat selsema+ubat batok* , so, mmg x ley bkak mata da.. huhuhu..

N smlm, ari Ahad aku g umah Ceeda, ex-dormmate aku masa kat TTJ.. bkn Ceeda yg kawen, tp akak dia.. mmg best laa.. sbb dpt jmpa Ceeda, Pink n Ann.. lama tu x jmpa diorg.. aku dr PD wif My eEe laa.. pastu aku teman kan Pink sampai Serdang.. jmpa Master n Betty.. diorg nak g gathering Group kat Alam Sentral, Shah Alam.. kalau x, aku da ikut da.. tp keadaan x m’benarkan aku ikut laa.. sorry 2 Master n Pink.. InsyaAllah, next gathering aku ikut k.. hehehe.. dr Serdang aku g Bdr. Tun Razak, Cheras.. g kedai kete kwn My eEe.. afta dat, g jalan2 kat KL sampai borink.. then trus gerak g Bangi.. umah Along My eEe.. de discussion dgn diorg.. huhuhu.. pas2, trus jea balik PD.. nantok n trus tdo.. 2 ari cuti without rehat yg ckup.. datz y pg ni aku malas2 jea nak g keje.. rasa nak smbg tdo jea.. hehehe..

Act, skang ni aku da de hobi baru.. s’laen b’blogging yg aku da xtive semula ni.. aku da jd pembaca novel tegar.. skang, aku da de koleksi novel sendiri tau.. x kose nak pinjam2.. puas hati aku.. hehehe.. mggu ni aku x de wat pape preparation 4 My Big Day.. so, will b cont next week.. hehehe..

So, utk ari ni, ckup laa kot.. aku nak p lunch dgn My Beloved eEe..

Tata~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s