Sum1

Posted: February 12, 2009 in Feels, Merapu

Hmm.. I wish I could understand him.. yup!! i can understand him.. but, i do really hurt.. *no fyda!! he juz Sum1 not important 4 u.. he’s nothing!! nothing u hv 2 think much bout him..* but i’ve hurt myself at diz moment coz of him.. i shouldn’t involved in diz matter..

I dunno why must i hv diz feeling.. damn!! i’ve tried 2 runaway frm him.. but i can’t.. so, tell me wut i’m supposed 2 do now..

———————————————————————————————

Nape mesti aku t’rasa ekk?? Nape mesti aku jeles ekk?? Tiap kali dia b’cte, dia memuji, aku t’rasa kecik sgt.. i noe i’m juz nothing 2 him.. juz ‘teman’ d kala sunyi, borink.. x pe laa.. aku pun x de laa letak hrpn pape.. coz, mmg x kan de hrpn pun.. ktorg msg2 de life sendiri.. cuma, x ley ke kalau cte2, borak2, x yah masokkan ttg ‘Dia’?? aku cuba nak jaga hati dia, x nak wat dia t’rasa, nak dia alwiz comfy2 wif me.. n aku nak dia rasa dia penting in my life.. tp nape dia x ley nak wat mcm 2 kan?? mayb dia senang nak b’cte dgn aku, nak share dgn aku.. tp x kan dia x tau prasaan aku.. mmg laa ktorg ni nothing, but why dun he try 2 understand me a lil?? juz a lil dude.. tp aku tau aku x patut rasa diz way coz we’re juz ‘teman’..

D*hh!! hate diz feeling!! i’ve 2 realize dat we’re juz nothing.. He has ‘Dia’.. I hv My eEe.. wutever happen only My eEe in my heart n my life.. hope relationship btween me n My eEe last 4eva.. his my beloved 4ture husband.. no 1 can replaced him.. no 1!!!  

———————————————————————————————

Btw, thanx 2 him coz alwiz b wif me when im sad, when im so lonely, when  i need Sum1 bside me.. *now, i ley trime n dgr pe pun, yg penting u happy* n he’s da best ‘teman’ ever..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s