Stuttering

Posted: February 10, 2009 in Jalan-Jalan, Merapu, My Wedding

Salam..

Weeehoooo..

Stuttering?? Pe kena mngena title post aku kali ni dgn aku pun aku x sure.. hahaha.. 4 ari aku cuti.. even b’cuti, tp aku ttap penat nak g keje pg ni.. mcm x ckup cuti jea.. hehehe.. ni laa xtvt aku spnjg cuti 4 ari ni.. hehehehe..

6th February 2009~~Friday

  •  Ari ni amik Annual Leave sbb..
  • G court kat Seremban 2.. <teman Kak Shidah>
  • G Butik Kaseh bayar duet n bncg2..
  • G Saloon.. <teman Niena cuci rambot, tp aku pun sama gak..hehehe>
  • G lepak pantai.. <teman Niena lg..dia g datink dgn epul, aku jd lamp post…huhu>
  • Balik umah, makan n tdo..

7th February 2009~~Saturday

  • Pg aku tdo setdo2nye..
  • Ptg aku g beli brg2 dapo..
  • Aku beli Slipper n Baju..
  • G beli Long Sleeve, Slack n Set Belt & Wallet 4 My eEe.. <ni utk hantaran..abis rm500..adoiii>
  • Mlm 2 sambut Birthday Yana, anak Kak Ani kat umah My eEe..
  • Pastu perang jap😦 , balik n tdo..

8th February 2009~~Sunday

  • G jalan2..
  • Sempat sambar Baju utk Nikah n Cadar Kawen.. <abis lg rm680..fuhh!!>
  • Mlm g Supper dgn My Mom, My Cousin-Kak Zihan n her BF-Cik Nang.. <diorg nak tunang ari aku kawen..bia btol??>
  • Balik, pk duet da abis, penat, tdo..

9th February 2009~~Monday

  • Cuti Thaipussam..
  • Tdo sampai tgh ari.. <sbb da brape ari ni asik batok2 n ggu tdo mlm aku..tension jea!>
  • Bgn, siap2, g Putrajaya dgn My eEe, My Mom, Kak Zihan n Cik Nang.. <Putrajaya=umah Kak Zihan>
  • De Konfrantasi b’laku..😦
  • G Mines n JJ Balakong.. <aku beli Slipper, Belt n Blouse..My eEe beli Slipper n Belt..>
  • Blik, makan, iron baju keje siap2 n tdoooooooooooooooo.. <tp x ley tdo sbb batok yg amat2 sgt..tension!!!>

Pg ni aku lambat bgn, sbb nantok gle.. sib baek sempat masok office on time.. da laa last week almost everyday aku sampai lambat.. hangen jea org2 kat office ni.. aku jea wat2 mcm x b’salah.. ekekekek..

Da laa office aku ni sunyi jea.. borink gle.. aku sampai da x tau nak wat pe.. kdg2 nak b’lakon mcm de keje pun x ley, sbb aku mmg x de keje nak wat da.. adoiiii..

Aku da k’tandusan idea da.. aku nak p tdo jap laa.. smntra bos aku x de ni.. hehehe..

Tata~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s