Hari Ini & Semalam..

Posted: February 4, 2009 in Uncategorized

Salam..

Weeeeeehooooooo..

Fuhhh!! 2 ari ni mmg m’nyeksakan utk aku.. smlm, pg2 ok lg.. dtg keje dgn b’semangat.. sempat laa nak post 4 diz blog.. pas2, aku become worst.. suddenly, aku DEMAM PANAS.. aku still b’tahan dok kat office sbb da x byk keje.. dok office dpt gak surf tenet kan.. dok umah sure tdo pnye.. hehehe.. tp sib baek laa de Sum1 yg dok teman aku ym2.. ley gak aku b’tahan.. kalau x, mesti da K.O… adoiii.. d’tambah lak dgn de sorg mamat kat office ni.. yg x abis2 nak wat aku palat.. lately, de jea yg x kena!! S**T!! da laa aku x sehat.. cbuk jea bsing2 kata aku ni x reti nak senyum.. so, wut???? de probz dgn dia ke?? sukati aku laa nak senyum ke x nak!! eiiii!!! kalau ley, kat 1 office nak bgtau aku x suka senyum kat dia.. da aku x suka, AKU X SUKA laaa!! susah ke?? kang kalau aku senyum2, kata aku ni gedix.. aku x senyum, kata aku nak g majlis org mati.. aku wat bodo, saket lak hati dia.. pe kes?? aku x kaco dia pun!! adoiiii aii!! de gak org mcm ni.. hati aku panas jea.. s’panas bahang demam aku.. huhh!! ari ni aku jmpa dia, x hingin nak pndg muka dia.. mcm bagoz jea.. mencikk!! sib baek laa de gak org2 yg memahami.. 2 laa dia mentality org2 yg low IQ.. bkn aku nak mngutuk.. datz reality dude.. hmmm.. x mo cte pasal dia!! ptg aku balik spt bese laa.. tp smlm, balik jea trus aku tdo.. sowie 2 Lynda n Sum1 coz x reply msg2 anda.. im totally down dear.. kul brape ntah aku t’bgn n my eEe pun dtg.. dia bwk panadol, 100+, air badak n kinder bueno*aku yg pesan ni..demam2 pun de prasaan kat cokelat..hehehe*.. so, dia laa yg dok m’layan kerenah aku.. paksa aku p mandi laa.. paksa aku makan laa.. adoiii.. tkot kena marah pnye pasal, redha jea.. hehehe.. n x lama pas2, aku pun tdo.. aku x sedar pun kul brape my eEe balik.. tp aku tau laa masa dia nak balik 2, dia soh aku masok bilik tdo.. mak aku malas nak layan aku.. faham2 jea laa tahap ke’MANJA‘an aku ni.. tp aku tau, mak ttap syg adik kan.. hehehe..

ari ni ingat nak MC.. tp malas laa.. as usual, keje aku kat office ni t’sgt laa bz.. *bz ke?* bz dgn surf tenet, check fs, update blog, ym2 dgn sum1, makan2 free (de farewell 4 En. Wan Salleh yg da transfer ke PJ), gossip2 (wif kak Ros n abg Azrul n En. Wan), maen game dsbnye.. pergh!! bz sgguh aku.. makan gaji CELIK jea aku nie even till now gaji aku delayed.. ampehh btol!! aku marah ni!! 2 ari ni aku nak marah jea!! da laa demam, gaji x masok2!! WTF!! ko da kaya, jgn laa nak makan duet org lg.. mmg sampai mati laa ko x kaya2.. tamak haloba!! vunguxxx!!

Da laa.. x mo saket2 hati lg.. sabo fyda, sabo.. ayat plg pemes dr kak Ros.. *pdhal dia pun palat gak* huhuhu.. ptg ni aku sgt2 laa borink.. de keje, tp top mata pun ley wat.. td ym2 jap dgn Sum1.. tp td dia da g class lak.. nak tggu dia balik, aku pun nak balik umah da.. huhuhu..  

T’tbe aku rasa nak makan ‘Cheeze Choc’ Secret Recipe.. waa!! selera aku ni.. tggu laa dpt gaji yunk uii..*pujuk diri sendiri*.. hahaha.. 

okieeeess laa.. da tahap aku nak mrepek da ni.. baek aku stop.. lgpun, aku mau pulang.. lalala~~ ble2 aku free *even mmg sentiasa free*, aku update lg.. tata..

nota pendek: T‘tbe aku RINDU kat Aien n Sum1.. adoiii!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s