Hari Yg. Mendung

Posted: February 3, 2009 in Feels, My Wedding

Salam..

Weeeehooooo..

Ari ni sgt mendung.. semendung hati aku.. da laa ari ni bdn aku x brape nak sehat.. n keadaan kat office ni pun sama.. cuaca ari ni pun seakan2 memahami hati n keadaan aku.. hmmm..

Skrg ni kat office mmg kurang kerja.. masuk office pg2, dok2, lepak2, minum2, surf tenet, borak2 n blogging adlh kerja aku utk masa skrg ni.. incoming n outgoing drawing da x de.. letter pun da x byk nak issue.. 2 yg kerja aku kat office ni adlh m’langok sampai bosan dr pg sampai ptg.. huhuhu..

Ari 2 aku de ckp nak mulakan p’siapn utk Majlis aku.. now, aku smbg balik.. Ari Ahad lepas, aku n My eEe g laa jalan2 S’ban.. budget nak g KL laa.. nak cari baju nikah n yg s’angkatn dgnnye.. tp d sbbkan ktiorg da lambat kua, malas laa.. so, round2 kat S’ban jea.. ktorg g survey bedroom furniture set.. dr 1 kedai ke 1 kedai.. even de byk kedai ttup, tp jenuh gak laa.. byk gak choice yg de.. tp mahalnye, Ya Ampun!! majoriti yg aku jmpa, sumenye up 2 rm4k.. da lowest price yg de rm2.5k.. sgguh m’duga akal btol.. kalau x pk kan nak kawen, x de laa aku nak m’bazir mcm 2.. huhuhu.. so, b4 ktorg dcide mana 1 nak beli, ktorg g survey kat PD gak.. tp kat PD ni sume design mcm outdated ckit.. at last, ktorg dcide nak amik yg kat S’ban jea.. Solid Wood Furniture.. Rm3.5k.. ok laa.. design cantek.. agak up 2 date.. kiranye mmg menepati citarasa aku n My eEe.. act, 2 mmg plhn My eEe.. tp aku suka gak.. skali pndg da b’kenan.. n skrg aku tgh tggu sume2 2 sampai kat blik aku jea.. hehehe..🙂

Then, smlm aku call Kak Jaja, merangkap Wedding Planner aku.. juz 2 confirm date.. so, pas borak2 dgn kak Jaja.. dia soh dtg Butik.. tp make sure aku da de Tema utk Majlis aku nanti.. so, senang nak pilih2 baju n designkan pelamin.. waaaa!! kak Jaja lg excited dr aku.. *mau x excited.. aku nak bg dia job.. de job, de laa incoming money yea x..* hahahaha.. x kisah laa.. sbb aku mmg perlukan service dr dia.. yg penting, dia kena wat da best 4 my Wedding laa.. hehehe..

Next, aku nak pk kan kat mana nak beli baju nikah n kaen langsir.. mak aku da bsing3 sbb masa makin ke depan.. nanti nak tempah lg, da tentu2 laa take time.. bkn ley siap dlm masa smggu dua.. kang kalau bg x ckup time, mesti x memuaskan hati.. kawen bkn byk kali.. skali jea.. so, kena laa wat s’perfect’ yg mgkn.. eheeeee..😀

Waaaa!! da de improvement nampak nye p’siapn aku ni.. sib baek laa My eEe bg fully support kat aku.. n sntiasa de dgn aku.. so, x de laa aku penin sorg2.. bia laa dia pun penin gak.. ekekeke..

Ckup laa sampai cni jea cte aku utk ari ni.. nanti aku smbg lg p’siapn Majlis aku.. stkt cte ckit2 jea laa.. bia SURPRISE!! eheksss!!

Tata~~

Comments
  1. azmi says:

    woh..mahalnyer 3k…huhuhuhu…sebulan setengh nyer gaji ooooo…botak pale….

  2. fydaeee86 says:

    haaaaa!! tau x pe.. mahal gle.. tp 2 laa yg plg santek.. nak x nak, rembat yo laa.. hehehe.. x pe.. yg pasti bkn guna duet aku.. lalalala~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s