P.E.R.M.U.L.A.A.N.

Posted: January 29, 2009 in My Wedding
Tags:

Salam..

Weeehooo..

Hmm.. ari ni da 29 Jan 2009.. da nak masok bln Feb.. bln C.I.N.T.A. laa org kata.. tp bg aku bese jea laa.. tiap2 bln, bln C.I.N.T.A. utk aku.. hehehe..🙂 So, ble da masok bln Feb ni, maknanye makin dkt laa dgn ‘M.A.J.L.I.S’ aku.. waaa.. xcted ke aku ni?? hehehe.. tp 4 ur info, aku n My eEe x de wat pape preparation pun lg.. gle kan.. org laen, afta tunang jea, da start.. plg2 x, amik masa almost a year 4 dat.. aku n My eEe ley relax3 jea even tggal bbrp bln jea lg ni.. hehehe..

Tp kan, td aku da surf tenet.. tgk2 design utk baju nikah n design pelamin.. fuhh!! rambang mata aku.. x tau nak plih design yg mana.. hehehe.. bln ni aku mmg da kena start do sumtin.. kena carik kaen 4 baju nikah, beli brg hantaran ckit2 n design2 baju n pelamin.. waaaaa!! kena wat dr skrg ni.. tkot nnti de missing2 thing lak.. hikhik..

Eishh!! aku ni dok cte hal ‘M.A.J.L.I.S’ jea.. bkn pe, tbe2 aku t’pk kan masa yg b’gerak pantas ni.. naek risau lak aku.. pasni aku kena list down, 1 by 1 pe yg aku n my eEe kne prepare.. uii.. byk nye nak pk.. b’serabut pale.. baru skrg laa nak serabut.. sblm ni aku wat dunno jea.. huhuhu.. ni ble sume org da bising2 sbb tgk x de pape, baru laa ktorg nak t’kial2 mcm ni.. hikhik..

Ni laa permulaan utk aku ke next stage.. mgkn skrg aku kena mula b’pk n b’tindak.. x ley nak njoy2 n lepak2 jea.. huhuhu..

So, 4 da next progress 4 my ‘M.A.J.L.I.S’ plan, aku akn cte kan in da next post..

Comments
  1. azmi says:

    wah..tengok bju pengntin kat internet…maju tul…nih la yng dinamekan pengntin zaman siber..ekeke…bile eh ko kawen?..bulan bape?..

    ko da wat design kad jemputan lum?…aku ad wat…nak try tengok?..t pape contct aku kat blog…

  2. fydaeee86 says:

    adoiii.. kena laa tgk tenet.. x kan aku nak lukis sendirik kot.. aku x amik course fashion laa dlu.. hahahaha.. tp ok wut.. dunia da maju.. zaman da b’ubah.. kan3??

    adoiii!! aku pun x tau ble aku nak kawen.. kakakak.. x de date lg laa.. ekekeke..

    uiksss!! ko wat kad jemputan ke?? pe lg, meh arr tnjuk2 kat aku.. mana tau ley tempah kat ko ke.. eheksss..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s