Welcome Back~~

Posted: January 22, 2009 in Merapu

Assalamualaikum..

Weeeehooo..

Pas sekian lama aku x m’update blog ni, rindu laa plak.. n yg plg aku x sangka de gak follower blog aku n.. hehehehe.. emm.. bkn aku sesaje x nak update, cma pas raya last year, aku mmg t’amat2 bz.. bz dgn keje, bz dgn dri sndri n bz dgn ‘tunang’.. waaaa!! skang aku da jd tunangan org.. hehehe.. cte ni da lapok laa gak.. aku tunang pd 11/10/2008.. 11 ari pas raya aidilfitri yg lepas.. hmm.. ckup laa 2 pasal tunang2 ni.. da expired da..

Spnjg aku mnyepi kan dri ni, byk sgguh yg aku hadap kan.. so, ni laa ringkasan hdop aku dr sept ’08 – skang.. hehehe.. dr bln sept ’08, aku cbuk2 dgn keje n pose2.. n 4 sure wat preparation utk my engagement day.. oct ’08, bz2 dgn raya n my engagement.. nov ’08, aku bz2 dgn keje yg t’amat byk d offc.. pastu g interview n my Luvly mom g Qatar 4 holiday wif my aunt n family.. so, aku bz2 dgn keje n uruskan umah.. t’cabar sgguh hdop ble t’paksa masak.. yea laa, x kan everyday aku nak p makan kedai.. botak pale aku.. hehehe.. dec ’08, aku g holiday lak dgn my Sis.. g Terengganu n Kelantan.. da laa masa 2, kena musim ujan.. payah gak laa.. tiap2 ari ujan n t’paksa gak tempuh banjir.. huhuhu.. at dat time laa aku cipta sejarah, drive from Jeli, Kelantan – Shah Alam, Selangor.. 1st time 2 aku drive long distance.. very2 challenging!! so, aku sambut raya haji kat kelantan laa.. g umah Mertua Kak Long aku.. n d sbbkan holiday ni, aku telah b’jaya m’habiskan almost rm700.. gle pnye bankrupt wooo!! iskisk.. bln dec ni, mmg penuh jea schedule aku.. my Mom balik Malaysia on 15/12, so, baru laa life aku back 2 normal.. hehehe.. then keje jea mcm bese.. pas2, start from christmas day, 25/12/08 till 04/01/09 my office closed.. gle cuti pnjg.. tp aku mmg m’rest’kan dri kat umah jea..

So, 2 laa xtvt aku spnjg aku m’hlgkan dri ni.. kira acceptable laa kan reason aku nape aku x update blog ni.. hehehe..

K laa, aku da byk m’ceceh ni.. nak wat keje jap.. nanti aku smbg balik.. hehehe..

Btw, thanx 2 azmi n ain coz m’ingatkan aku utk m’update blog ni.. hehehe..

Comments
  1. wantedgurlz says:

    akhirnyer!!!!
    hidop juge blog ko nih..
    berbulan3..da berhabok3 aku tgknye..
    kasik kemas balik beb..
    ahaha..welcome back dear!

  2. azmi says:

    hehe…sorry2…aku baru jer bukk blog ko nih…tulah, da besawang2…ekeke…xpe2 aku tlng sapunyer…waa…aku ngan cikgu ain jadi follower..t kawen jgn luper ajak tau…

    kalau bankrupt..xpe…abang kan ade.. =P

  3. fyda^eee says:

    aien: haitzz!! baek bos.. aku da kasik kemas balik ni.. hehehehe.. pasni mesti aku lebey rajin m’apdate’.. ekekeke..

    azmi: uishh.. mana de b’sawang da.. aku da vacuum sume skali.. kan da santek ni.. ekekekek..uishhh.. insyaAllah.. x lupa pnye.. jgn x dtg plak.. eheksss.. x mo aku bankrupt!! takot wooo!! lalala~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s