Jiwa Kacau~~

Posted: August 6, 2008 in Feels, Merapu, Work
Tags: ,

Waaa.. tajuk gempaq jea ekk.. hehehe.. mmg pun.. jiwa tgh kacau ni.. mana mau cari duet ekk?? susah btol laa.. nak harapkan duet gaji jea, mana laa ckup.. dgn keadaan yg mendesak skang ni, sume jd trouble.. susahnye nak hidup.. nak harapkan org laen, jgn harap laa.. in dreamz laa gamaknye.. huhuhu..

bak kata akak my eEe, everything must b done by ‘RAYA’.. gle ke?!! mana laa nak cari duet nak settle down b4 diz Raya.. saving skang ni pun x byk, lg mau cpt2 ka?? gle laa.. pas aku jmpa akak my eEe ari 2, aku n my eEe pressure gle.. sampaikan ktorg g release tension gle2 B.A.B.I laa.. wtf.. juz imagine, bnda yg ktorg da lama tggalkan, then ktorg ley wat 2gether2 babe.. sume nak hlgkan tension jea.. but only dat nite laa.. pasni 4 sure mmg da x lg.. nak mampos.. ley dtg kan penyakit btol.. hehehe..

so far, till diz day, aku da malas nak pk pape.. coz b4 diz, aku da planning mcm2, then 1 by 1 hancor.. so, aku da malas nak planning2.. bia masa yg tentukan sumenye.. 2-2 belah pihak pandai nak mendesak jea.. x pk pun keadaan ktorg.. so, aku n my eEe da malas.. wat bodo jea.. nak cpt2, sponsor laa.. hahahaha..

tp skang ni tiap2 ptg pas abis keje kat offc aku terus g kedai bos.. wat part time.. mcm S.I.A.L da aku keje.. pnye laa penat bdn.. tp tahan jea laa.. nak wat mcm mana.. keadaan skang ni yg wat aku terdesak gle2.. at least, aku dpt gak cari duet xtra.. n nak settle down evrythings.. kalau stkt nak harap duit keje part time weekend, mmg x ckup.. so, aku wat tiap2 ari.. janji de duet masok n aku x berharap kat org laen n x susahkan sape2..

hopefully, diz ‘RAYA’ sumenye akan going well.. jgn de probz daa..

datzz enuff 4 2day..

 

Comments
  1. wantedgurlz says:

    dearest fyda.. congrate dude.. aku kepingin bangatt mau dtg time “raye” tu.. tp mlgnye aku ade keje.. huhu.. sob2.. klu x ley aku tompang sekaki memeriahkn majlis..hehee.. i wish u luck dear..

  2. azmi says:

    mak aih…lamenyer xupdate ini blog…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s