Hotlink Promotion

Posted: July 11, 2008 in Work

Waaaahhh.. tajuk.. gempak gtu.. hehehehe.. act, aku nak cte masa aku wat promotion utk Hotlink last week.. promotion 2 kat da store.. 3 hari promotion.. 27th – 29th June.. aku n dak2 lain kena jual new starter SIMPACK Hotlink.. but im impress, masa turn aku, simpack paling byk terjual.. kira dasat gak aku jd promoter.. kakaka.. x penah2 dlm idop aku, aku jd promoter.. kena approach kat org.. pujuk org beli simpack.. kena bg information bout hotlink.. ntah pape laa.. tp ok laa.. good experience.. n baru aku tau, bkn senang nak jd a good promoter.. n bkn senang nk berdepan dgn org.. dlm masa 2, aku da jmpa mcm2 jenis pangai manusia.. de yg senang nak handle.. de yg gedix.. de yg gatal.. n de gak yg gle sex.. oppsssss!! huhuhuhu.. tp Alhamdulillah.. aku berjaya slamatkan diri aku.. n aku x terjebak dgn mana2 org pun.. hehehehe..

so, aku da rasa pengalaman menjadi sorg promoter.. n mmg penat jd promoter ni.. so, aku salute laa org2 yg jd promoter, jd sales person, marketing person.. sumenye memerlukan KESABARANKEBOLEHAN yg amat TINGGI.. kalau x de, jgn harap laa ley jd spokesperson mcm 2.. huhuhuhu..

uhhhh.. datz all 4 diz blog.. dadaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s