Wut A Bz Week~~

Posted: June 20, 2008 in Merapu

Waaaa.. da lama suda aku x update diz blog.. rindu laa plak.. hehehe.. diz week aku mmg bz ckit.. byk benda aku nak handle.. 2 yg x sempat nak update pape.. Wut a pity of me~~

14th & 15th June 2008~~Saturday & Sunday

Dat 2 days, aku attended KURSUS PERKAHWINAN.. Wat a joke?? NO!! it’s not a joke k.. mmg aku g attended kursus 2.. aku pun x sangka aku ley g kursus 2.. yea laa.. aku bkn nye de pape plan nak kawen dlm masa terdekat ni.. plg cepat pun, may b nx year.. 2 pun x pasti lg.. hehehehe.. tp x pe laa.. da my eEe ajak g, so, juz go on.. untung2 dpt kawen cpt ke.. alamak!! terlebey suda!! hehehehe.. tp mmg best laa g kursus 2.. kira x rugi n x nyesal laa g.. kursus 2 juz soh kita dgr ceramah.. aku ingatkan sume ceramah bout kawen.. tp mcm2 de.. kira x bosan laa ngadap.. de pasal islam, pasal khdpn b’family, pasal kesihatan n mcm2 lg.. kira x rugi laa aku bayar rm80 utk kursus 2.. n i juz can’t imagine, now aku da de sijil 2 n aku da ley kawen ble2 masa jerk.. 2 ari aku g kursus 2, mcm2 ilmu aku dpt.. so, abis laa pasal kursus kawen selama 2 ari 2.. hehehehe..

16th – 20th June 2008~~Monday – Friday

Working days.. Hari2 kerja.. hehehehe.. tp minggu ni aku bz sgt.. ntah nape ntah.. everyday, byk gle drawing masok.. n everyday aku kena issued letter.. penat 2.. nak wat filing lg.. nak distributed lg.. perghh.. penat2.. huhuhuhu.. Monday n Tuesday mmg x de pape special.. tp on Wednesday, ari yg special bg aku.. act, bkn ari special aku jea.. tp 4 My eEe.. on 18th June, is his 22nd Birthday.. Happy Birthday My Dear.. hehehe.. 4 his b’day, aku x bg present pape pun.. coz aku x tau nak bg pe.. buntu.. hehehehe.. so, lunch 2, aku pun blanje laa dia pizza.. aku ckp 2 jea yg aku mampu.. hehehe.. act, aku da prepare surprise private party utk dia afta work nanti.. n yg pasti yg byk tlg aku, my Luvly Kak Anom.. i luv u sis.. u mmg byk tlg i.. terharunye.. so, ptg 2, pas balik keje, aku ajak dia g kfc.. aku ckp nak jmpa kak anom kat c2.. n dia pun pecaye.. sampai kat floor atas, dia da nmpak kak anom n anak2nye, dok dgn set kfc n de cake.. terkujat berok my eEe.. then Wary pun dtg.. so, we all pun celebrate party my eEe.. wlpn simple jea, tp aku nak wat my eEe happy.. hehehehe.. sorry laa i tipu u.. i juz nak wat surprise coz i x de present 4 u.. so, 2 jea laa yg i can do 4 u syg.. huhuhuhu.. so, da abis 1 ari.. nx day, keje as usual.. n now, 2day iz Friday.. keje lg.. mak aih.. bz nye aku.. n baru ari ni aku relax ckit kat offc ni n ley update blog aku.. hehehehe.. may b bg org lain, x de laa bz sgt, tp bg aku, mmg bz.. penat sungguh aku diz week..   

so, ni laa xtvt aku all along diz week.. mlm ni aku nak g Shah Alam lak.. melawat kak lang aku.. dia operation, buang ketumbuhan dlm perut.. sian akak aku.. tp aku balik PD mlm ni gak.. coz esok aku keje kat kedai bos.. rindu kat bos Cina aku 2.. hehehehe.. n diz weekend aku pun de appointment dgn kak Fieza, akak ipar my eEe.. itz all bout bussiness.. cewaaaaaaaaaahh.. kumpul duit nak kawen beb.. ahakzzzzzzzzz.. 

So, datz all 4 diz blog.. nanti aku update lg.. by da way.. enjoy ur life.. n keep smiling.. mmuaaaaaahhxx..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s